Hľa a la karta




Povedzme si čosi o každom jedle. .

Frišťik ako sa zvykne hovorievať alebo raňajke
Denne miesime cesto na domáci chlieb, pretože s ním naše pomazánky a paštéta dostávajú úple iný rozmer. Pripravujeme si aj vlastnú "granolu" (vločky s orechmi, ktoré pečieme). Raňajke u nás dopĺňajú anglické raňajky s fazuľkami, vajciami a klobáskou od dnášho mäsiara.

Voľačo lahkô pod zub sa u nás nájde . .
Denne čerstvá zelenina a netradičné chute šalátov s kus kusom či cícerom. Ceazar je pripravovaný z kvalitného teľacieho, najzdravšieho mäsa vôbec. Skvelú chuť doplňajú domáce zósy, bazalková zálievka, či cuury dip z kokosového mlieka.

Klasiky na šmalci
Pravý "Fish and chips" aký si nedáte nikde v Bystrici. Kvalitná treska v pivnom cestíčku s hranolkami a domácou tatarskou omáčkou. Poriadna porcia kuracích krídelok v BBQ zóse so špeciálnou receptúrou.

Poliovke a langoše
Tradičné polievky varené moderným spôsobom, tekvicová s kokosovým mliekom, fazuľová so špeclami. Domáce cesto na langoše a nevídané chute trhaného mäsa, špenátu, či bryndze v kombinácii s tradičným langošom.

Bystrickie burgre
Ako inak domáce žemle, slovenské mäso, kvalitný syr a poriadne porcie. Mäso má 160 g a jedná sa o kvalitné býčie mäso zo slovenskej farmy. Príjemné spestrenie prináša coleslaw šalát, či slaninový džem a špeciálne omáčky.  Na každé sezónne obdobie je tu náš špeciál burger.